Förkylning

Har varit förkyld de senaste två dagarna vilket är så tråkigt. Det mesta man gör är att sova och kolla netflix. Man går också in på nätet för att kolla på kläder och massa prylar som man vet att man inte har råd med. Tänk om man plötsligt blev femtusen kronor rikare över en natt. Då skulle jag köpt en ny väska, kanske en spegellös systemkamra och nytt smink som min kompis rekomenderade www.tikei.se som är billigt mineralsmink. Men det kommer inte att hända så det är bäst att gå tillbaka och sova igen. Ibland orkar jag att göra mig något gott att äta som detta! Mango, blåbär, hallon och lite frön på youghurt.
 
 
 

Semlor

Nu börjar semleperioden! Kommer vara besatt av dessa i två månader framåt. 
 

Nya växter

Tycker det är väldigt roligt med inredning och att saker och ting ska se snyggt ut! Här är de nya växterna i köket. 
 

Alice fyller 18


Fredagskväll med Ella

Har varit hos Ella och ätit sushi och kollat film idag, det var jättemysigt! Ella är en utav mina närmaste vänner och vi har hängt ihop i kanske fyra år tillsammans. Hon är en sådan söt och mysig tjej med sjukt bra tankar och uppriktighet till sig själv att hon fortsätter att förvåna mig. Hon är också den bästa jag känner på teater och skådespeleri, tror att hon kan bli något riktigt stort inom film och teater om några år. Isåfall ska jag vara med på hennes galor. 
 

Bowling och fika

Idag var det iskallt, med pudersnö som yrade och lite kompisar och jag spelade bowling tillsammans. Det var roligt och min tävlingsmänniska kom fram ordentligt, tyvärr kom jag på andraplats utav fem så blev lite små sur. Men det var så roligt så jag var inte långsynt. Efter bowlingen gick Becka, Fredrika och jag till bakgården och åt fika och snackade om allt och inget. Det har varit en härlig dag med kul aktiviteter och det fick mig verkligen att uppskatta att vi har lov! Det var egentligen en helt perfekt vinterlovsdag, med vänner, fika, bowling, snö och kyla. Jag tror att jag behöver värdesätta mina lovdagar mer och göra varje dag till en härlig dag. Det betyder inte att jag måste göra aktiviteter varje dag, utan att jag ska göra saker som får mig att må bra med människor jag tycker om och kanske tänka att idag är en bra dag! 
 

The force awakens

Äntligen är det min tur att få se senaste Star Wars filmen på bio. Jag och Hampus ska se den tillsammans som en dejt. En sak som är skum är att jag och Hampus har vairt tillsammans nästan ett år men jag tror att detta blir den första riktiga dejten vi har tillsammans. Så klart har vi gjort massa roliga saker på stan, som bowling, men det har alltid varit med kompisar. Sen spenderar vi massa med timmar hemma hos varandra, men det gilts inte som en dejt. Om man inte är i Sims världen då är två kompisar som flörtar med varandra och är själva på en tomt på dejt... Men jag tycker att min och Hampus relation är perfekt precis så! I'm more of a netflix and chill kind of girl, I guess! 

Ett vinterparadis

 

Steffi på besök

Idag var jag med min gamla vän Steffi. VI känner varandra från att ha gått i samma klass i högstadiet ett tag. När gymnasiet kom så valde vi helt olika skolor och linjer så det blev svårt att få till träffar så vi förlora kontakten lite. Men idag så såg vi äntligen till att träffas och det kändes verkligen som förr, det var så härligt. Det är det bästa med vänner, att ifall man verkligen är riktiga vänner så hittar man tillbaka riktigt snabbt igen oavsett ifall det var en vecka eller två år sedan man träffades senast. Jag är så glad med alla nära mig just nu. Livet är på topp. 
 
Jag och steffi gjorde supergod sallad med dittan och dattan i och en smarrig kladdkaka. 
Salladen innehöll stekta soyabönor, rödlök och melonkärnor och hackad isbergssallad, gurka, avokado och fetaost i. Kladdkaka receptet tog jag från denna länk: http://mittkok.expressen.se/recept/crunchy-kladdkaka-med-jordnotter-och-mjolkchoklad/ jag tog lite mindre mjöl i och mörkchoklad istället för mjölkchoklad och hoppade toppingen. 
 
 
 

Nyår 2016

 
 

RSS 2.0